ZENIT - Zenit, S.C.P. està format per traductors especialitzats. Treballem amb un ampli registre de temàtiques i realitzem diverses tasques que inclouen traducció, transcripció, correcció i recreació de textos.

Entre els múltiples camps d’especialització que abasta Zenit, destaca la localització de programari. Els seus lingüistes tenen llarga experiència en aquest àmbit després d’anys de treball per a les corporacions més prestigioses de la computació, l’ERP i els videojocs des de diversos punts de vista: la gestió de projectes, la traducció i l’edició.

Zenit ofereix localització de cadenes de programari, mòduls d’ajuda i documentació, així com la seva comprovació lingüística i funcional.

Tot projecte requereix l’ús de Memòries de Traducció, pel qual Zenit es compromet a actualitzar totes les versions dels seus sistemes de programari i invertir en noves eines si el projecte del client així ho exigeix.

Els nostres maquetadors poden oferir un servei integral respecte als treballs de documentació de manera que podem traduir, editar, revisar i maquetar qualsevol projecte de localització.