ZENIT - Zenit, S.C.P. està format per traductors especialitzats. Treballem amb un ampli registre de temàtiques i realitzem diverses tasques que inclouen traducció, transcripció, correcció i recreació de textos.

Zenit neix com a una nova iniciativa empresarial en el sector de la traducció i els serveis lingüístics. Amb experiència des de 1989, Toni Beltrán i Silvia Vallejo reuneixen un ampli coneixement de tots els aspectes propis de la indústria ja sigui a nivell de gestió com de producció. La combinació d’aquests dos perfils garanteix que els vostres textos estan en mans de bons professionals.

La nostra oferta inclou una àmplia gamma de serveis i idiomes, des de la traducció i localització tradicional fins a la creació de textos publicitaris, control de qualitat lingüístic, guionització i recreació de continguts. Comptem amb col·laboradors especialistes en cada sector, rigorosament seleccionats després d’anys de treball en comú.

Ja sigui en la relació amb clients com en la relació amb proveïdors, Zenit es compromet a actuar amb el màxim estàndard ètic, autèntic valor afegit de la nostra empresa i gràcies al qual afermem els nostres contactes.